diumenge, 17 de maig del 2009

Ja tenim campió!!!

Ja tenim campió oficial i matemàtic de la II edició de la Lliga Pota Blava d’Scrabble en Català. El seu nom és: Nemesio Moreno, debutant i campió. D’això se’n diu arribar i moldre. Moltes felicitats! I, com no, el reconeixement de tots els jugadors i del club en general.

Tot feia pensar que acabaria la seva participació comptant les partides per victòries. No obstant, l’Octavian Mocanu, el campió de la I edició de la Lliga Pota Blava d’Scrabble en Català, ha estat l’únic capaç de fer-li conèixer la derrota. Una merescuda distinció vers el que ha fet caure el líder ja definitiu.

També cal esmentar que en la jornada d’avui s’han produït dues centenàries amb els mots DELATAR i AL·LERGEN, ambdós de l’Octavian que segurament en veure’s ja sense opcions ha decidit donat el plus de qualitat a través de jugades excel·lents.

En l’apartat de la consecució de més scrabbles, el colós Nemesio Moreno no dóna el braç a tòrcer i tot fa pensar que també s’endurà aquest guardó. No obstant, l’Octavian ronda relativament a prop i encara li manquen 3 partides. Tot pot passar.

De la resta en podeu seguir tota la informació a través del blog de la Pota Blava.

1 comentari:

Octavian ha dit...

Felicitats, SúperNeme!
Heus ací com Cerdanyola torna a guanyar la Lliga Pratenca :-)