dimarts, 21 d’abril del 2009

50 JUGADORS/59 SCRABBLE

Després de la segona jornada de duplicades, el nombre de participants va creixent. No arribarem als més de 500 participants de Castelldefels però és molt evident que aquestes activitats mouen moltíssimes persones.

Aquest dilluns hem tingut amb nosaltres un altre grup de l'institut Estany de la Ricarda amb trenta participants i amb els seus professors Javier i Irene. I queden molts dies més. No podem més que tornar a parlar de l'emoció que això representa pels membres del club presents –la Marga va estar amb nosaltes dilluns-. Per nosaltres, aquest tipus d'activitat qu,e significa promocionar l'scrabble i fer-lo accessible a tothom formen part del nostre ADN.

A continuació, us col.loquem la relació dels jugadors i jugadores. Més endavant, penjarem una llista de paraules dels participants. Ara, només destacarem la paraula CALADORS posada per l'equip FORMULA 1 compost per l'Àngela i l'Alex.

Per cert, volem fer-vos una petició en nom nostre i dels participants: com sabeu, totes les activitats que fa el Club scrabble El Prat són obertes al públic. Volem demanar a tots els jugadors tant en català com en castellà, formin part de grups de joc o de clubs, que vinguin a veure jugar aquests joves. Estem segurs que no els destorbareu i ells i nosaltres us ho agrairem. Podreu veure una duplicada de gran qualitat i ajudareu a que aquestes persones continuin jugant a l'scrabble i formin part de la nostra gran família i algun dia participin a altres torneigs.


EQUIP

JUGADORS

PUNTS

1

FORMULA 1

Àngela/Alex

371

2


Joel/Manel

360

3

LAS XULIKAS

Sheila/Laura/Tània

346

4

YUNA

Nawal/Judit

317

5

THE RAPERS

Nigel/Jesús

309

6

LAS TATUSKY'S

Andrea/Miriam

300

7

LAS CECAS

Alba/Sandra

290

8

BLACK PERVER

Aida/Raquel

290

9

AIGUA

Chanyan/Laura

288

10

LOS SCRABBLE

Marc/Abdelhak

261

11

THE JOKERS

Marc/Aleix

253

12

DINAMITA

Frank/Abdelmajidk

223

13

TNT

Xavi/José

172

14

ELS SCARTERS HUNTERS

Àngel/Teo

152