diumenge, 10 de maig del 2009

Representació al Mundial

Una jornada més i les coses es van definint de forma ja més o menys clara. En Nemesio sembla que ha donat un cop d’efecte matador en guanyar l’Albert i col·locar-se líder en solitari amb un avantatge molt gran degut al diferencial de punts (+ 3051). Podem dir que ja tenim guanyador de la segona edició de la Lliga Pota Blava? Segurament, però encara hi té alguna cosa a dir l’Octavian.

Per una altra banda, aquesta jornada ha servit, també, per nomenar els tres classificats que hauran de representar el nostre club en el III Mundial d’Scrabble en Català, que se celebrarà el proper dia 23 de maig a la Fira jugarXjugar a Granollers. Les tres primeres places són per al Nemesio Moreno, l’Albert Rodríguez i la Marga Hernández, tot i que la renúncia per compromís ineludible del primer classificat atorga la tercera plaça al quart classificat. Així doncs, aquests seran els representants:

  1. Albert Rodríguez
  2. Marga Hernández
  3. Octavian Mocanu

En l’apartat d’scrabbles, el Nemesio torna a agafar un protagonisme absolut amb els seus 36 scrabbles en 15 partides, implacable. Per darrera ho tenen magre per aconseguir atrapar-lo, encara que de ben segur que s’intentarà.

Tot això i més ho podeu seguir a http://lligapotablava.blogspot.com/


Per últim, recordar que la taula d’enfrontaments a dia d’avui diu que s’han jugat 68 partides i que en manquen 22. A continuació s’observa la relació de participants i enfrontaments que falten amb la resta de contrincants:

  1. Nemesio Moreno: Octavian Mocanu (2) i Francesc Gallèn (1); en total 3.
  2. Albert Rodríguez: Montserrat Valls (2), Cris Hernández (2) i Isa Hernández (1); en total 5.
  3. Marga Hernández: les ha jugat totes.
  4. Octavian Mocanu: Montserrat Valls (2), Nemesio Moreno (2), Isa Henández (1), Francesc Gallèn (1) i Francesc Gelabert (1), en total 7.
  5. Magda Falcó: Motserrat Valls (1), Francesc Gelabert (1) i Francesc Gallèn (1); en total 3.
  6. Isa Hernández: Montserrat Valls (1), Octavian Mocanu (1) i Albert Rodríguez (1); en total 3.
  7. Cris Hernández: Albert Rodríguez (2), Montserrat Valls (1) i Francesc Gallèn (1); en total 4.
  8. Francesc Gelabert: Montserrat Valls (1), Francesc Gallèn (1), Magda Falcó (1) i Octavi Mocanu (1); en total 4.
  9. Francesc Gallèn: Montserrat Valls (1), Magda Falcó (1), Francesc Gelabert (1), Octavian Mocanu (1), Cris Hernández (1) i Nemesio Moreno (1); en total 6.
  10. Montserrat Valls: Albert Rodríguez (2), Octavian Mocanu (2), Francesc Gallèn (1), Magda Falcó (1), Isa Hernández (1), Francesc Gelabert (1) i Cris Hernández (1); en total 9.