dimarts, 28 d’octubre del 2008

Èxit al I Obert dels Països Catalans celebrat a Manresa

Després d’un intens cap de setmana remenant i ordenant lletres, sumant, impugnant, guanyant, perdent, gaudint, maleint... arribà el dilluns per pair-ho tot. A la ment se succeïen les imatges, els comentaris, les jugades i els bon moments. De mals moments no en recordem, suposem que si n’hi ha hagut els hem vestit de comicitat i així han marxat abans d’aparèixer.

Com a club, diguem que tots els integrants han assolit algun dels seus propòsits. Els millors resultats són per a l’Octavian Mocanu i el “presi”, el Manuel Granados, que han obtingut 5 victòries cadascun sobre les 8 rondes. I tots dos tenen el seu mèrit. L’Octavian ha hagut d’heure-se-les amb els millors i, tot i així, n’ha sortit amb resultats del tot lloables. El cas del Manuel és sorprenent, també. Dissabte debutà en el torneig amb derrota i després va haver de marxar. Diumenge, amb forces renovades, va guanyar totes les partides que va jugar: 5 de 5. No està gens malament. Menció especial també per al nostre particular “barrufet rondinaire”, en Francesc Gallèn, que va aconseguir tornar cap a casa amb 4 victòries, una fita que l’ha d’enorgullir. Quant a l’Albert Rodríguez, potser se n’esperava una victòria més que les 4 que va guanyar, i per redimir-se va poder erigir-se com al jugador premiat amb la jugada de més valor: un DECLAMIN de 158 punts. Déu n’hi do... I, per últim, en Francesc Gelabert es pot dir que era un debutant de totes totes, tant en un torneig com gairebé en el món de l’scrabble. És per això que considerem tot un èxit que hagi conegut la victòria en alguna de les rondes.

Des del nostre club volem felicitar també els guanyadors: el Miquel Sesé, el Lluís de Yzaguirre i el Xavier Cardona. Tots tres van resoldre la seva participació amb un total de set victòries i tan sols una derrota, però la diferència de punts a favor i en contra va decidir l’ordre ja esmentat. També té un lloc en els destacats en Joan Ramon Manchado que va ser el jugador que va protagonitzar la victòria amb més punts en una partida, un total de 683.

I com no. Donar les gràcies als membres del Club d’Scrabble Manresa, per l’excel·lent organització i definició en cadascun dels aspectes que han de portar a l’èxit un torneig com el celebrat. Queda palès el nostre reconeixement i positiva valoració per l’esforç i la feinada dedicats.

I ja per posar la cirereta al pastís, durant el dinar del diumenge, el vi anava omplint les copes de la taula. Creiem que amb un parell d’ampolles més hauríem convençut l’Anna d’Alcoi per què constituís un club d’scrabble en la seva localitat natal. O potser encara hi som a temps?

Per finalitzar, aquí pengem una galeria de fotos per resumir visualment un memorable cap de setmana d’scrabble.


Abans de començar el sarau


Disposició a la taula



Els cinc magnífics, és a dir, els cinc "membres"

(mai millor dit) del club



Hergueta vs Gelabert



La sala curulla de malalts d'scrabble



Duel fratricida, Mocanu vs Gallèn



S'albiren Abelló vs Granados



Els tres guanyadors. Per ordre d'esquerra a dreta:

Xavier Cardona (3r.)

Miquel Sesé (1r.)

Lluís de Yzaguirre (2n.)



Premi a la millor puntuació individual en una partida:

Joan Ramon Manchado, 683 punts.



Premi a la millor jugada:

Albert Rodríguez amb "DECLAMIN

", de 158 punts.



Classificació final (per a llargs de vista!)

2 comentaris:

Belart ha dit...

No em digueu que no estem ben parits! Fins i tot semblem alguna cosa, eh!

Enric Borràs ha dit...

Felicitats també al vostre club. Els del Prat de Llobregat heu demostrat un molt bon nivell.